lördag 24 april 2010

Tänk vad mycket man kan hinna på en dag när man inte har några "måsten" man ska i väg på.
Greja ute på gården, kratta, skotta lite snö så att den ska smälta snabbare, plantera om smultronplantor, tvätta, hänga tvätt, laga lunch, middag, en tur till Nybo på marknad och en kvällsprommis! Efter de måste jag ju prova att göra hjärtan av björkris som jag såg på marknaden. Så fina och enkla att göra....bilder kommer!
Den här fina klänningen köpte jag på marknaden till Rosa. Så fin och annorlunda. En jobbarkompis dotter har sytt den. Teresagato design.






I dag började vi dagen med hamsterjakt. Vi har en Guldhamster som är grym på att gnaga. Det ser ni ju här hur han gnagit sig ut ur plast buren. Vi har lagat med en träbit och silvertejp tidigare men i natt rymde han ur buren. Vi skulle städa åt honom och märkte att han va borta. Ronja tittade under diskmaskinen och där under satt han.Vi har ju katten Simbi som också har kunnat fångat lillen men vi hittade honom först. Det va ju inte de lättaste att få ut honom därifrån men vi lockade fram honom men en smarrig jordgubbe, så nu sitter han i buren i allafall men få se hur länge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar