onsdag 25 april 2012


Planteringar på altanen

 
                           Lite kvistar kan man ju också ha som blir gröna och fina!

Altanen är färdig för att användas bara solen ligger på eller värmen kommer!

Blommor



Blommor, blommor och mera blommor. Våren är ju den bästa tiden. Så härligt när man får plantera, så frön och se massor av fina blommor växa upp!
Rosa har redan lärt sig puttiputtilago, blåsippa och vitsippa.

                                            Tulpaner är ju alltid så fint!



                          Min nya vas med vita blommor som jag inte kan namnet på.
                               Nu har alla dessa frön fått kommit ner i jorden.

söndag 15 april 2012

Söndag

I dag väntar vi in solen innan vi går ut på gården och jobbar. Det ska eldas upp en massa rassel. I går städade vi upp på altanen och hoppas att vi kan sitta där när vi grillar i kväll. Jag har planterat lite flera frön och lite blommor som tål frost för vissa nätter är det ju så kallt! Det här är är en härlig tid med massor av blommor.........

tisdag 10 april 2012


Påskharen hade kommit på besök! Lycka!
 Flera små ägg i ett stort, snäll påskhare!


Påsken är över för denna gång.........

Det här fina betong ägget köpte jag av en tjej som gjuter massor av olika saker i betong! Visst är det fint? Jag är lite sugen att gå en kurs i betong gjutning nu i vår! Dom har flera roliga kurser på Hedvigs handels trädgård som skulle vara skoj att gå!
Tussilago på våran gård! Jag har också hittat många blåsippor så nu tycker jag att kylan kan försvinna och våren komma på riktigt!

lördag 7 april 2012

I dag är det självaste påskafton och den firas hos mamma för mig och tjejerna! sen blir det en sväng till svärföräldrarna som fyllt 65år och 70år på samma dag! Kenneth syrra har också fyllt, så vi firar henne också! Grabbarna är på hockeycup i Uppsala. Jag och Rosa va dit över dagen i går! Det blev att titta på hockey och shopping på lager 157 och gränbycentrum. Trevligt va de!

tisdag 3 april 2012

Vår


Härligt med vår, men synd bara att det ska vara så kallt. Så fort det inte blåser så är det så skönt i soooolen! Några vår blommor är planterade på skottvallen..... och mera ska det bli!