söndag 31 juli 2011

Bad dagar!

I dag blev det en bad dag till! Härligt! Vi var till Bovik jag och tjejerna. Grabbarna tog ett ispass innan dom kom ut efter. Nu till veckan hoppas vi på värme och flera bad dagar! Det är min sista lediga vecka. Sen kör allt i gång, heltids jobb, träningar,Rosas inskolning på förskolan, Ronja börjar 4:an och Rasmus börjar på Prolympia. Spännande!

måndag 25 juli 2011

Måndag


I dag har vi haft en riktig " hemma jobbar dag".Vi har jobbat med veden, plockat svamp, hallon, krusbär och lite smultron, så nu är frysen full!

Vi har varit i Stockholm några dagar men kom hem i går! Innan vi åkte såg det ut som det skulle regna alla dagar. Men det har varit varmt och solen har lyst på oss! Det blev en tur på skansen, Grönan och Skyview( att åka upp i en glas kula uppe på Globen) Det va ju bara så häftigt, fast jag är höjdrädd! Lite shopping och bara strosa runt blev det ju också! Bilder kommer för min blogg har strulat!

måndag 18 juli 2011

Måndag

I dag hade vi hoppats på en bad dag. Men det blir till att hitta på något annat!

Rosa vandrar runt på Sörtutt!

fredag 15 juli 2011

Målarmästaren i målartagen!



Poolen

Nu har Kenneth fått upp delar av staketet runt poolen. Det tar tid men fint blir de!


Kvällsmys på balkongen en härlig sommarkväll!


tisdag 12 juli 2011

Ikea fynd!

Passade på en regnig dag att åka på Ikea och fynda lite på cirkus rean! Jag hittade massor!
Det blev två små maskros lampor, en till vardagsrummet och en till matrummet. Flera vita filtar och annat smått och gott!

Stranden

Nu är jag inne på min tredje lediga vecka av 6. Det har varit flera härliga bad dagar! Vi har varit till Bovik, Sörtutt och Storviksbadet! Rosa gillar att bada hon med som Ramus och Ronja. Att slöa lite i solstolen med en flaska välling funkar ju det med! I dag fick vi fly från Sörtutt när regnet och åskan kom. Hemma i Forsbacka hade det haglat men det såg aldrig vi. Hoppas på en ny härlig bad dag i morgon!


måndag 11 juli 2011


I går var jag ut och plockade smultron och hittade massor! Det är verkligen smultron år i år. Det var kanon gott att äta till yoghurten i morse! Jag måste bara ut en sväng till och plocka.

lördag 9 juli 2011

Gustavängs...

I veckan när vi var på Storviksbadet så stannade vi till vid Gustavängsträdgård på vägen hem! Jag köpte en pumpaplanta och plockade tomater som vi köpte. 40 kr kilo och då fick man gå in i ett växthus och plockas själv på "Tomat träd" Så häftigt och dom är ju bara så goda!



Blommor


Jag bara älskar blommor! Jag kan ha hur mycket som helst! Men lite drygt är det att vattna! Mamma har berättat att så fort jag kunde gå så hade jag blommor i händerna jämt och det har inte gått över!Jag har hängt upp Rosas gamla matburkar med blommor i. Fint va?


Pelargoner har jag massor av som jag tagit egna sticklingar. Jag vet inte var dom ska få plats att över vintra men, det är ju ett tag kvar dit!

Den här polkagris rondellpetunian är ju bara så fin.


fredag 8 juli 2011


I dag blev det en hemma fixar dag! Jag trodde på en strand dag men vädret va lite si och så!Vi har vattnat, snickrat, planterat och lite annat smått och gott!
De två senaste dagarna har vi varit på Storviksbadet och Sörtuttsbadet med kompisar som vi träffar varje sommar när vädret är på topp! Jätte trevligt är de!

tisdag 5 juli 2011



På jobbar fronten hemma händer det lite kring poolen. Trä ramen runt är snart gjord men det tar tid för Kenneth, men bra blir de! Vi har provat att sätta upp staket spjälor också på ett ställe. Det kommer att bli kanon bra! Bilder

Helgen

Rosa kollar in målet!

Laddar för match, Rasmus är målis!

Paraden då alla lag går och hejar och visar upp sig!


Dom la ut bryggorna till nästa helgs Vansbrosim.

I helgen var vi till Vansbro på Fotbollscup. "Pepescup". Den har vi varit på i flera år nu! Den här gången hade vi otur med vädret! Sol på Fredagen och resten var det regn och moln. Men att spela fotboll och bada går ju ändå! Det var många familjer som campade men jag och Rosa hyrde rum. Ronja tältade med en kompis på Campingen.
Laget gjorde en kanon insats. Vann 3 matcher och förlorade 3. Dom kom på 10:e plats av 18 lag! Dom var så nöjda. Nu var det sista gången dom får vara med! Nästa år är dom för stora!