söndag 30 januari 2011

En dag förra veckan va jag till Nybo och gick i dom butikerna där! Hittade mycket skoj! Hjärtan av taggtråd, trähjärtan och annat till mobilen som jag gör! Bara påsarna man får där är ju så fina!


fredag 21 januari 2011

Redo för tävling!

Fredag!

Härligt att det är Fredag igen, men veckorna går för fort bara. I morse kom jag på att jag inte tagit bort adventsljusstaken i Rasmus rum. Det är väl på tiden..... Men jag tittade ut och det har grannen också gjort! Tur man inte är ensam!! Nu ska det letas fram en lampa att sätta där istället! Jag tycker att det blir så mörkt och trist när alla jullysen ska plockas bort så det kanske är därför jag "glömt"!
Helgen kommer att tillbringas i ett par ishallar! Gränby i Uppsala och Skärplinge ishall! Konståkning och hockey förgyller våra helger och även veckor för den delen.

Ronjas fina frisyr som tränaren Elisabeth har gjort!


tisdag 11 januari 2011

TISDAG

I dag började barnen i skolan igen efter ett härligt jullov med massor av skridskoåkning och annat skoj!
Det är ju lite skönt att komma in i rätta tider och rutiner!
På eftermiddagen i dag ska det knäppas kort på en blivande 1-åring! Oj vad tiden går fort! Det ska köras till jernvallen en sväng för Konståkningsträning och grabbarna åker till Valbo ishall för hockeyträning! Men sen blir det samling till middagen i allafall! Väntar nog hem trötta barn efter första skoldagen!

torsdag 6 januari 2011

Längdskidor är ju bara så kul. Det var som att åka in i Narnia filmen när jag åkte runt i spåret. Mycket snö men ändå bra spår vid Mariehov. Det blir nog många varv innan snön smält bort!














måndag 3 januari 2011

Våran nyårsafton firade vi i hemma. Vi åt god mat och tittade på Tv. På dagen var vi på Mariehov och åkte skridskor och grillade korv. 150 personen var det där och jätte trevligt var de!

Frukt åt vi i massor!Dom här blomfaten är perfekt när man ska ha mycket olika saker!



Dukning utan bestick och servetter!

söndag 2 januari 2011


Snö, snö och mera snö!!! Men det hjälper ju inte att klaga fast det är lite väl mycket nu! Rosa är inte så överförtjust i snön men att sitta en liten stund gick ju bra!
I dag har jag varit ute på min första tur på längdskidorna. Det är ju bara så kul! Det kommer att bli många svängar till innan den här snön smält bort! Jag fick inte med mig någon ur familjen i dag men hoppas på att dom hänger med senare!