torsdag 28 oktober 2010

Nu är det Fredag äntligen och Kenneth går också på ledighet. En hockeyträning och hästhoppning ska hinnas med i eftermiddag sen är det Tacos och Fredagsmys som gäller!
Jag ska ut på en långprommis och passa på när Rosa sover. Ett besök vid graven och sätta lite kärleksört vid pappas sten ska jag också göra!
Den här veckan blev det en tur till Ikea och köpis med en kompis och hennes barn. Finns ju så mycket fint att handla men synd att man är fattig som en kyrkråtta när man är hemma och är föräldrarledig! Men man blir ju rik på annat som väger över!
Men lite ljus blev det som man så mysigt kan tända i höstmörkret, en lurvmössa till Rasmus och en fin svart(så klart) sjal till mig!
I helgen väntar hockey och innebandy match, häst hyrning och lite konståkning så långtråkigt får vi inte så klart!
Jag måste hinna ut en sväng till i skogen för det finns ju så mycket svamp! Jag var ut en timme i går och plockade en kasse! MUMS!

onsdag 20 oktober 2010

SLADDIS

När man är en liten "sladdis" får man hänga med på de mesta och är nöjd med de mesta!
Här spelade vi bilbingo i somras!

LOPPIS

Här kommer flera loppisfynd. Två ljusstakar som va super fina och billiga! 15kr för båda!



Cementtomtar som står framme redan nu. Men dom ska nog få hoppa ner i lådan ett tag innan det blir jul!


Kroppen är i cement, ull skägg och filtluva.

söndag 17 oktober 2010

Den här helgen har varit full med sport som de flesta helgerna hos Jonssons! Rasmus har spelat Hockey med 97-laget och dom fick storstryk 11-0. Jag och Ronja har tittat på handbolls match och Ronja har tränat konståkning och ridit och Rasmus har kollat in bandy på Göranssonska och A-lags hockey i Borr och tång arena i Valbo! Söndagskvällen avslutas med "Gubbröra" för pappan och "tjejröra" för mamman! Mitt i allt detta har Rosa lärt sig att säga "mamma" och säger även titta!
LYCKA!
Det här är ett loppisfynd som ska sitta i Rosas rum framöver. Än så länge har hon inget!

lördag 16 oktober 2010

Ullaredsfynd!

Nu var det jätte länge sen jag skrev här! Datorn har krånglat och jag har inte kunnat lägga in bilder, men nu så! Den här lampan är ett av mina Ullareds fynd som har suttit i hallen men fått flytta in vid köksbordet! Det ska bara i en lampa i den så att den lyser! Idag ramlade våran takplafond ner och som tur va så satt Rosa på golvet och inte i stolen, för då har hon fått den i huvudet!