fredag 24 september 2010

Härligt med fredag!

Härligt med Fredag och huset är storstädat. Synd bara att det va jag som behövde dammsuga och svabba. Härligt med doften av ajax och ny bakade muffins.De andra är på träningar och stor handling. Längtar till dom kommer hem nu så det kan bli fredags mys med Tacos! Vi har fått de fina korten från stjärnstudion som barnen knäppt i skolan.
Så här snygg blev Rasmus!

tisdag 21 september 2010

Höstpyntat ute!


Höst pyntat inne!

Den här fina höstdekorationen fick jag av några som va på våran fest i Glödgen. Lite höst pyntat inne och ute är ju ett måste!



En fin hjärteskål med nypon! När jag fick den va det godisar i den, geléhallon.

måndag 20 september 2010

Göra Höst!

I dag har vi börjat med att göra klart på gården inför hösten. Vi har tagit bort blommor, planterat buskar, klippt bort grenar och krattat! Det tar ett tag när man har stor tomt! Pooldäcket snickrar vi klart till våren så det lagomt blir klart till vårsolen tittar fram. Staketet runt får vi se om vi hinner med nu i höst.

måndag 6 september 2010

Tisdag 7/9

Morgonen hos oss i dag började med sorg! vårat marsvin "KIM" har dött så på eftermiddagen blir det begravning!

I dag börjar kyrkis igen så Rosa och jag får träffa alla mammor och barn igen. Det är jätte trevligt med en fika,lek och sång stund. Storbarnen är i skolan och har kommit in i det nu med läxor,läsning och kompisar. 5:an och 3:an går dom i, oj vad åren går!
I dag är det första passet på skrillor för Ronja. Rasmus har kommit igång och kört flera ispass i Valbohallen.
Skrillor är livet de! Inlines har blivit poppis igen så var och varannan unge åker ju det nu!

Glödgen festen!

I helgen har vi haft den årliga Glödgen festen. Ca 120 personer blev det till sist! Från början trodde vi det skulle komma max 70 men sen strömmade anmälningarna in. Så kul!
I år dukade vi i rosa och grönt och med blommor och blad. Det blev jätte fint! Vi hade ett band som spelade under kvällen!Ser fram emot nästa års fest redan nu!


Tagetes och lönnblad hade vi till dukningen.